marți, 13 octombrie 2009

lider sau betiv ?!

Asta e intrebarea care si'o pun oamenii in ultimul timp , Adrian Mutu a fost un petrecaret sau un lider al Romaniei pentru ca e clar ca el nu o sa mai vina la niciun meci ( din ce se zvoneste la tv' ) .
Tot aceiasi oameni care acum vreo 2 ani il pupau' in fund incat era nevoie sa dea cu pudra de talc , saracu , acum il calca in picioare si spun despre el ca ii plac chefurile , fetitele bombate si luminile din cluburi - sincer sunt scarbit de aceste atacuri asupra lui . Nu e frumos acum ca el sa fie calul de batut la fund , au existat si alti jucatori insa cum suntem noi romanii intotdeauna retezam angajatii si lasam plantele alea groase su puternice sa stea si sa se uite cum vina le trece pe langa , gen Sandu , gen Prunea , gen Lupescu ... "batranei" din astia care stiu sa faca jocurile:) .
Mutu'le ne'ai facut de rusine in unele momente cu prafurile alea de buna calitate din Londra sau cu spriturile de pana dimineata insa e cred ca ai facut ceva pentru fotbalul romanesc , nu conteaza ce spune unu si altu fara Mutu nu ne calificam la europeanul din 2008 asa ca linistiti'va dragii mei pupin-dosisti' .
Ca la noi pe nicaieri ... salve:)
P.S. : " Cine are urechi sa auda , cine e surd sa nu dea vina pe mut'u "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu