vineri, 27 noiembrie 2009

New mooon same shit:)

Am revenit in fortaaaa chiar in ziua lansarii celei de'a doua parti a filmului care a uimit lumea Twilight , castigator a 4 premii ozga'r ( cititi cuvantul rapid de mai multe ori si veti gasi sinonimul americanescului Asshole ! ) si totodata a inimilor tuturor pitipoancelor cu fata de aperitiv ( alea de se baga in fata ) care cred in dragostea eterna si ca vor fi muscate de vampiri iar sangele va curge si ele vor deveni nemuritoare - Pruastelor aia se numeste dezvirginare sau "deflorare" si veti deveni muieri nu nemuritoare -
Din ce am vazut in trailer - m'a ros curiozitatea rau si din gresala am dat peste el pe vesnicul youtube - se facea ca ala din prima parte se desparte de curfutita aia ; pare'se ca era prea gelos , sau cine stie s'o fi saturat la cat a tras pe ea. Si ca orice fetita handicapata nu a reusit sa stea singura , a decis sa se sprijine in bastonul unui vecin ; care in prima parte era un pletos rockar gen ala de la Cargo - imi scapara numele . Asta rockaru' devenise un Playboy al padurii de al dreacu' ce era cand simtea miros de urzici care sa il scarpine la tucurel' se transforma intr'un lup paros :) .
Ma astept ca in urmatoarele zile toti copacii si toate vrejurile cu pipita' de la mine din lista sa isi puna asta la status : " when u can live forever , what u live for " - sau ceva de genu' !
Nu va mai povestesc , ca sa nu fac spoil aviz celor care vor sa urmareasca aceasta capodopera patetica .
Salve , ca la noi pe nicaieri.
P.S. When u can live forever do drugs & have sex idiots

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu