vineri, 27 noiembrie 2009

New mooon same shit:)

Am revenit in fortaaaa chiar in ziua lansarii celei de'a doua parti a filmului care a uimit lumea Twilight , castigator a 4 premii ozga'r ( cititi cuvantul rapid de mai multe ori si veti gasi sinonimul americanescului Asshole ! ) si totodata a inimilor tuturor pitipoancelor cu fata de aperitiv ( alea de se baga in fata ) care cred in dragostea eterna si ca vor fi muscate de vampiri iar sangele va curge si ele vor deveni nemuritoare - Pruastelor aia se numeste dezvirginare sau "deflorare" si veti deveni muieri nu nemuritoare -
Din ce am vazut in trailer - m'a ros curiozitatea rau si din gresala am dat peste el pe vesnicul youtube - se facea ca ala din prima parte se desparte de curfutita aia ; pare'se ca era prea gelos , sau cine stie s'o fi saturat la cat a tras pe ea. Si ca orice fetita handicapata nu a reusit sa stea singura , a decis sa se sprijine in bastonul unui vecin ; care in prima parte era un pletos rockar gen ala de la Cargo - imi scapara numele . Asta rockaru' devenise un Playboy al padurii de al dreacu' ce era cand simtea miros de urzici care sa il scarpine la tucurel' se transforma intr'un lup paros :) .
Ma astept ca in urmatoarele zile toti copacii si toate vrejurile cu pipita' de la mine din lista sa isi puna asta la status : " when u can live forever , what u live for " - sau ceva de genu' !
Nu va mai povestesc , ca sa nu fac spoil aviz celor care vor sa urmareasca aceasta capodopera patetica .
Salve , ca la noi pe nicaieri.
P.S. When u can live forever do drugs & have sex idiots

joi, 12 noiembrie 2009

Lucru manual

Doamne la ce facultate ordinara m'am inscris , am inceput sa ma enervez la fiecare curs. Nu mai rezist sa scriu atat mai frate ! Zici ca facem cursuri de sado-masochisti ; scriem cu mana pana ni se face buba' la deget , dami'as drumu la vorba si sa ii opresc de fiecare data cand incep sa ne preadea!
Nu zice nimeni sa nu scrii , dar unii chiar exagereaza ; azi de exemplu dupa o ora de lucru manual se gandeste si el sa faca o pauza de 5 minute din care in 3 ne'a facut observatie si in 2 ne'a vorbit despre ce facea dumnealui la facultate si daca il cunoastem noi pe un profesor care cica " ii tinea pe studenti o ora in plus peste curs si nimeni nu avea voie sa comenteze " ; stii ceva babalacule' astea sunt povesti de adormit organele' nu ne lua pe noi cu prosteala din asta !
Off , poate si la altii e naspa dar la Administratie Publica se preda grupa mare ! Cred ca din partea doua a sezonului scolar o sa ma doara ceva mai tare in sex de facultate. O sa dau numai pe la cine vreau eu si la care nu'i convine sa sufle'n punga , bagale'as sarma-n nari !
Ca la noi pe nicaieri !
salve'

vineri, 6 noiembrie 2009

Hot & Cold

Cine sa mai inteleaga vremea de afara , pe la 2 , 2 si ceva eram imbracat cu un hanorac si un tricou si tare bine imi era - asa mulat pe temperatura de afara ; cand am ajuns acasa in jurul orei 22' geru dreacu' ! Sa vina odata ninsoarea sa ne dea o zapadoaie din aia sa le faca bucurie baietilor ; acum sincer in lipsa de zapada fetele se freaca altcumva , de aceea o zi la munte micsoreaza riscul dezvirginarii - Fetele sunt frecate bine pana se inrosesc pe ambele parti apoi sunt rostogolite prin nameti si in final li se baga ceva alb in gura ( fulgi de nea ) -
Unde'i iarna de alta dataaaa cand o faceam cu baietii lataaaaa
Hai cu zapada.
Salve
Ca la noi ... pe nicaieri:)

marți, 3 noiembrie 2009

oare?

Nu stiu cum se face ca de fiecare data cand vorbesc cu cineva ( orice subiect ) eu trebuie sa am alta parere , nu ca as fi Toma Necredinciosu' cel care nu a crezut pana ce nu a pipait si a bagat mana in presupusele gauri , dar asa sunt eu ...
Si cand de acord cu cineva , tot cu ale mele cuvinte spun poate ca e prostesc sau sufar de vreun narcisim ; Am ajuns eu la concluzia ca sunt un fel de parazit care traieste sentimentele altora , pai atunci cand sunt intr'un grup in care se rade oricat de suparat as fi sunt in stare sa las deoparte necazurile si sa zambesc ; pentru mine comunicarea cu ceilalti inseamna cunoastere , imi place sa ma uit asa cam exagerat la oameni sa ii studiez sa vad cum se comporta in anumite situatii ( toti avem cate un viciu , nu credeti altceva ) .
Eu sunt de parere ca toate lucrurile ce ni se intampla sunt cauzate de psihic , de exemplu daca ai incredere foarte mare intr'un lucru sa fii sigur ca sansele au crescut cu peste 50% din start , cu cat mai multi oameni cred ca acel lucru se va fructifica cu atat sansele sunt mai mari . Si la necazuri e la fel , daca tu iti impui ca esti bolnav de ceva , chiar o sa ti se intample ; geniile sunt doar creatii ale noastre , ale tuturor oamenilor , toti contribuim la crearea unui geniu - o relatie de interdepenenta foarte puternica .
In concluzie avem o putere foarte mare asupra noastra si asupra altora asa ca incercati sa ganditi mai bine la ce va ganditi sa s'ar putea ca gandurile sa fie deja gandite. E doar o parere , nu ma astept ca cineva sa ma inteleaga , dar macar sa aiba habar daca se va intalni vreodata cu faptu' in sine.
salve
Ca la noi pe nicaieri:)

luni, 2 noiembrie 2009

Noua gripa

Iata ca a ajuns si la noi in Romania Gripa Porcina , ca de obicei noi cum suntem ultimii la toate nu am avut prioritate nici in cazul asta. Acesta gripa este foarte periculoasa si se manifesta prin raceala puternica si se moare din cauza ei ; cam asta am inteles eu din ce spun oamenii la tv ; in loc sa incerce sa informeze oamenii cum sa se fereasca de virus ei fac comparatii " ca la noi sunt mai putini ! " - asa da ! suntem mandri :)
Multe vedete sunt suspecte de gripa porcina , astazi am aflat si eu ca printre ele se afla si Mircea Badeaaa -rating man ( sa ma ierte domnuuu Daaaaaan Diaconescu daca l'am ofensat ) . Eu sincer cred ca unii sunt prea ai aluia cu coarne sa se imbolnaveasca , pai cum domne el batausu' si sportivu' anului detinator al centurii cu 2 catarame , el sa fie nabusit' de un amarat de virus ?! luat de la animale ... urat !
Virusul asta se putea numi mai simplu Virusul Romanesc ; provocam o stare de stranut atunci cand ne apropiem de persoane , tuse - atunci cand nu se simtim ca trebuie sa plecam , si pentru celelalte simptome s'ar gasi o explicatie mai ales ca majoritatea apartinem regnului porcin prin comportament si mentalitate ...
Cam atat , revin maine-poate cu alte petarde de genu' asteia.
Salve si ... ca la noi pe nicaieri:)