marți, 5 ianuarie 2010

noua zece

Iata-ca mi'a amintit o prietena ca am si eu blog si am zis sa o mai ard la bec pe aici si sa imi mai dau cu parerea despre tot ce imi vine in cap:).
Anul trecut , am avut si zapada -suuuuper am zis si eu pana m'a pus tata sa strang zapada cu o saracie de lopata care era si rupta pe jumate ( ma luptam cu morile de vant pe timp de vant ) apoi cand sa ma bucur ca am scapat ... mi'a spus : " bravo alex , sunt mandru de tine ... si asa nu faci nimic in casa dute si sparge si gheata !" - oficial imi bagasem toata scula cu care lucrasem pana atunci in ea de zapada si in el de anotimp si in toti turturii care zambeau amenintator la mine . Si potaile alea de caini zici ca stiau ma , isi facea nevoie in chiar unde aruncam eu zapada , ii durea la banana si pe mine la rinichi :D' .
Cand sa zic si eu ca am scapat , ca a venit 2010 in stil de toamna asa , se porneste o rafala de ninsoare ... mamaaa cand am vazut mi'am pus mainile in cap ; (al doilea gand a fost unde sa ascund lopata ! ) vorba aia ninge un pic , se potoleste o leaca , mai se topeste dar si pleaca .
Nu mai zic de toate preturile care au explodat mai ceva ca de Revelion la noi in sate pe acolo pe la Contesti (strejnic) ... s'a facut biletul 1,5 ron tigarile 10 ron pachetu' ( asa da ! ) , pana si carnea s'a scumpit - aviz celor care le zic celorlalti sa le'o pape'.
Mai scriu si maine daca am timp , va salut cu cusur -salve
Ca la noi pe nicaieri.

Un comentariu:

  1. na bai putza ca ti am citit si blogu sa nu zici ca-s bulangiu... dar sincer prefer sa ma uit la stiri :))... nu de alta da am si eu destule probleme cu zapada care mi a invadat juma de balcon, si cu preturile mari ... student la bucuresti nu iti permiti decat sa mergi in cluburile din regie ca acolo au preturi pentru noi spre deosebire de alimentara de la mine de la bloc :))... hai k nu mai zic nimic .. pe urma se ia lumea de mine ca iti invadez blogu.:D.. te pup te salut si te astept la o bere pe care o promiti de cand hau

    RăspundețiȘtergere