sâmbătă, 10 octombrie 2009

Destinatia ----> Africa'


Astazi se joaca parca ultimul meci din preliminariile pentru Campionatul Mondial din Africa de Sud ; ca de obicei cum ne'a obisnuit , echipa noastra nationala nu ne da emotii ... puri si simplu n'avem streees stam acasaaa si ne uitam la echipe precum Slovenia si Slovacia cum se bat pentru primul loc in grupa , as spune ca ma doare la banana de aceasta echipa insa ... si banana are demnitatea ei nu se da pe orice adunare de drogati si de perfuzati cu alcooool :) .
Sincer nu vreau sa mai vorbesc despre echipa noastra de vede porno si analfabeti , vorba lu' Tamas " Daca dadeam mai multe goluri ca ei , CRED ca ii bateam" ; augh ! augh ... augh ce copac esti :) .

Eu sincer tin cu Anglia , sa'mi zica mie unu ca nu sunt patriot sau ca nu tin cu echipa tarii in care traiesc , sa ma ia de iepuras ... sa il clefeteasca ... sa simta gustul sau de roman' si dupa sa imi povesteasca cu ce m'a facut pe mine mandru gloata de pastilati' . Anglia ... frate acolo se joaca fotbal , au un antrenor , o echipa , o istorie in spate ... nu doar pe Nasu' si pe familia Corleone' :) si mai adug aici ceva animale scapate de la zoo Beeeecaliii si Boooorceaaa :) . Echipa de 5 stele a lui Capelo joaca azi cu Ucraina lui Shevcenko' care se pare ca e pe val ... a dat cateva goluri frumoase la Dinamo Kiev . Rezultatul cred ca o sa fie favorabil Angliei insa nu se stie , oricum hai tatyyy hai hai Angliaaaaaa !
P.S. : pentru cei ce vor sa vizioneze un meci de tot rahat' original sa se uite la Romania - Serbia , meciul care va scapa tara noastra in urna a 3'a valorica , rusine sa va fie !
Ca la noi pe nicaieri ....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu