marți, 20 octombrie 2009

teach me some'...

Bai frate ma la englezii astia nu e zi in care sa nu apara in ziar ceva de genu : " o profesoara i'a predat lectia reproducerii si apoi a pus'o in aplicare unui elev ; varstele variaza de la 13-15 ani la copii si de la 30-40 la profe' " . Cat de proaspata vor carnea fumeile astea ma ? sa le dea ea pielea prima data de pe strugurel ?! sa le vada nodul organului genital ? Poate ca unele vor doar sa se joace cu jeleurile si sa le ceoflaie in gura ca din alea cu crema nu sunt , poate mai tarziu... ei si cand or prinde unu' asa mai cremos ... sa te feresti nenica' - de nu or trage pana ramane' pielea jeleului dezhidratata sa imi ziceti mie cutzu !
Englezoaicele astea cica sunt grase beau mult se drogheaza si practica sexul' salbatic ( tu stai frumusel pe pat si ea incearca sa se ridice de pe tine - fiind burtoase nu pot si astfel daca se urca bine prima data pe batz' or sa fie bucuroase daca nu o sa iti fi dorit sa ai un praz in loc de ... :)
Fetele asa mai facute sunt de bun gust insa nu as vrea sa ma trezesc langa una asa de proportii anormale care mai si ragaie sau cine stie ce mai face in somn ! vorba aia "mai bine sarac si f*t*t in Romanica' mea decat violat si slinos pe organ in alta tara"
Ca la noi pe nicaieri ...
salve'

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu