vineri, 4 septembrie 2009

Ecaterina ... uite virgina !

I'auziti ma oameni buni cica

Ministerul Educatiei introduce in scoli teste semestriale de virginitate pentru elevi

Se pare ca pe Doamna Ecaterina Andronescu a "macato undeva" si a zis sa nu fie singura ... asa ca a deturnat bomba respectiva.
Huaaaa ! ce incerci femeiee sa faci ? crezi ca esti la clocitoare sa te uiti la oua sa vezi daca le'a iesit capul puilor ? , Doamne Fereste ... fereste'o de bietii copii !
Si toata aceasta valva pentru a " preveni desfraul din scoli " deoarece "sondaj a aratat ca peste 80% dintre elevii cu varste cuprinse intre 12 si 15 ani si-au inceput viata sexuala" . Pai tanti daca dumneata ai avut probleme in copilarie cu baieteii si ai devenit muhere' -pe la varsta la care ai doua optiuni : menopauza sau sinucidere , nu iti bate joc ma de ei .
Ganditi'va , ... defapt nu va ganditi ca o sa va cauzeze dureri de cap , cum or sa reactioneze saracii copii cand niste oameni pe care nu i'au vazut in viata lor o sa le : tina in mana bijuteriile si toiagul / bage cine stie ce lanterna in camera buzata , vai ce uraaat !



"Testele se vor face pana in anul 1 de facultate, Ecaterina Andronescu subliniind ca “o viata sexuala sanatoasa incepe dupa terminarea liceului, la 19-20 de ani”."
Deci in fiecare an o sa vina cineva sa va inspecteze , ce a mai crescut ... cu s'a mai marit - stiti voi probleme din astea . Macar daca in liceu ar baga si ei niste doamne mai tinerele sa ii consulte pe baieti ... sa fie multumita doamna Ecaterina de cat de mult au crescut rezultatele - huuuua !

"Noile metode de tinere sub control a vietii sexuale a minorilor vor intra in vigoare incepand cu anul scolar 2009-2010."

"Elevii care sunt prinsi cu rezultate negative la teste vor fi exmatriculati sau, in cel mai bun caz, transferati la scoli de corectie "

Asta cu elevii care sunt prinsi ca au sabotat testul si ca au avut tupeul sa dea/isi dea drumul la sange vor fi bagati la scoala de co'erectie ... ca doar sunt mari .

In incheiere ... eu nu prea cred ca aceasta lege sau ce soarlii masii o fii o sa inte in vigoare , ar fi culmea .

Intrebarea intrebatoare : " oare si cei de la seral beneficiaza de acest serviciu acordat de minister ?"


Iar acum cele mai tari comentarii de pe site'ul in care a aparut stirea :


"La faza asta ar trece mai repede fetele la sexul anal... Parerea mea..."

"-te lepezi de futut?
-ma lepad !
-atunci mai ramai un semestru. "

"mor de ras...imi si imaginez medicu,cum is pune manusa si le baga la fete mana in pizda k la vaci. oricum...de ce nu se fac si teste ptr laba???"

( REPLICILE CONTIN CUVINTE CU UN GRAD MARE DE PORNACIUNE SI SUNT COMENTARII ALE UNOR PERSOANE DE PE ACEST SITE ... )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu