joi, 3 septembrie 2009

Fete si baieti ...

Pentru cei care cauta job'uri si sunt in foame de bani postul de ospatar pare ceva la care s'ar baga ... insa trebuie indeplinite ceva conditii .
Firma angajeaza "OSPATARITE" iar in parateza asa sub scrie "FETE SAU BAIETI " ( ma rog , asta ati citit si voi dar am pus accent pe cuvintele importante )
Pai cum bai nene' angajezi ospatarite fete sau baieti ? ca sa vezi logica , oamenii care lucreaza sunt de 2 feluri : "ospatarite fete" si "ospatarite baieti" ... nici nu vreau sa ma gandesc de ce ii imparte , poate au diferite treburi sau cine stie poate unii cara ceva ... iar altii sunt carati de ceva ... cine stie ? cel care angajeaza mai mult ca sigur - cel mai important este ca avem aici un anunt si pentru ghey ... baieti dati bir cu fugitii ca e de bine , fustite scurte , bonete sexy si nu in ultimul rand sortuletz in care va puteti piti bacsisul de la Dumnezeu ...
Multa sanatate clientilor si nu faceti prostia sa lasati ospatarul sa vad aseze scaunul ( in cazul in care acestia presteaza ceva mai multe servicii )

salve!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu