vineri, 18 septembrie 2009

Un băieţel de 12 ani s-a întors la şcoală ca... fetiţă


Lumea parca a luato' razna , ieri auzeam cum "Un consilier local din comuna Slivileşti l-a strâns de gât pe primar" azi aud ca un copil de 12 ani si'a schimbat sexul , de parca stia saracu ce e ala , e ceva de speriat.
Binteinteles ca baiatelul fetitizat era din Marea Britanie , astia sunt cei mai lenesi europeni dupa un studiu , si citez un prieten venit de prin Londra " ba veree englezoaicele astea sunt de gasca rau , in cluburi le vezi numai cu sticla de bauturica si trebuie doar sa le iei de mana sa le zici unde sa faci sex cu ele , asa de doritoare sunt " - le place viata prieteni .
Revin la subiectul cu baietelu , caruia printr'o minune i s'au extirpat orobielele si carliontzu si i s'a implantat o gogosica si probabil o pereche de butonase in zona pieptului ce se vor umfla odata cu inantarea in varsta . Cine o fi fost de acord sa il mutilele si sa ii taie iepurasu' a fost cam copac , nici nu vreau sa ma gandesc la prima data cand o sa se duca la toaleta si o sa se astepte sa faca pisu de la distanta .. si cand surpriza o sa se ude pe adidasi' ... urat . Deabia se invatase si el aiba un mot in pantaloni acolo cand se uita la fete ... si dintr'o data motu dispare , ramane o taietura pe care se zbarleste ceva par pufos... urat tare.
Cam atat pentru azi ... ca la noi pe nicaieri , si aveti grija de bogatiile de la mama natura , alea sunt mai de pret decat orice sculptura facuta de medici , salve'

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu